Een project is pas succesvol, indien uw doelgroep wordt bereikt. Het is mogelijk om uw teksten of zelfs complete publiciteitscampagne door de Cultuurstrateeg te laten schrijven en te laten uitvoeren. Daartoe bezit ik kennis van ontwerpprogramma’s zoals Adobe Creative Suite (Photoshop, Indesign, Illustrator) en Mailchimp. U dient een bijgewerkte (excel) lijst of overzicht van uw contacten/leden aan te leveren. Uiteraard zal ik deze persoonlijke informatie volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vertrouwelijk behandelen.

Eind- en beeldredactie
Ik lees uw plan voor u na en check op taal- en spelfouten. Daartoe beschik ik over een scherpe pen en kritisch oog. Alles om uw drukwerk of publiciteitsmateriaal tot een succes te maken.

Lay-out proefschrift, beleidsplan of jaarverslag
Het heeft u ongetwijfeld tijd en energie gekost om uw document te schrijven. Nu wilt u natuurlijk ook dat het er prachtig opgemaakt uitziet. Het oog wil immers ook wat!

Heeft u een omslag nodig voor uw proefschrift?
Lukt het u niet om de inhoudsopgave van uw jaarverslag of beleidsplan naar wens te krijgen?
Heeft u een logo nodig in het kader van uw fondsenwervende activiteiten?

De Cultuurstrateeg kan alle documenten, zoals uw eindscriptie/proefschrift, jaarverslag, beleid- of projectplan voor u vormgeven. U hoeft slechts de bestanden (tekst en afbeeldingen) digitaal op te sturen.

Logo ontwerp
Als u een logo (of huisstijl) nodig heeft, ontwerp ik deze met plezier voor u. Hierbij houd ik uw wensen en eventuele bestaande huisstijl in het achterhoofd.