Een project is pas succesvol, indien uw doelgroep wordt bereikt. Het is mogelijk om uw teksten of zelfs complete publiciteitscampagne door de Cultuurstrateeg te laten schrijven en/of te laten controleren. Daartoe bezit ik kennis van ontwerpprogramma’s zoals Adobe Creative Suite (Photoshop, Indesign, Illustrator) en Mailchimp. U dient een bijgewerkte (excel) lijst of overzicht van uw contacten/leden aan te leveren. Uiteraard zal ik deze persoonlijke informatie volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vertrouwelijk behandelen.

Eind- en beeldredactie
Ik lees uw plan voor u na en check op taal- en spelfouten. Daartoe beschik ik over een scherpe pen en kritisch oog. Alles om uw drukwerk of publiciteitsmateriaal tot een succes te maken.

Lay-out proefschrift, beleidsplan of jaarverslag
Het heeft u ongetwijfeld tijd en energie gekost om uw document te schrijven. Nu wilt u natuurlijk ook dat het er prachtig opgemaakt uitziet. Het oog wil immers ook wat!

Heeft u een omslag nodig voor uw proefschrift?
Lukt het u niet om de inhoudsopgave van uw jaarverslag of beleidsplan naar wens te krijgen?
Heeft u een logo nodig in het kader van uw fondsenwervende activiteiten?

De Cultuurstrateeg kan alle documenten, zoals uw eindscriptie/proefschrift, jaarverslag, beleid- of projectplan voor u vormgeven. U hoeft slechts de bestanden (tekst en afbeeldingen) digitaal op te sturen.