Culturele en sociaal-maatschappelijke organisaties dienen in toenemende mate hun (cultureel) ondernemerschap aan te scherpen.
Een goed onderbouwd beleidsplan of strategie vormt de basis hiervoor.

Wilt u graag dat er een beleidsplan opgesteld wordt voor uw organisatie?
De Cultuurstrateeg is u hierbij van dienst.

Werkwijze
Op basis van een eerste oriĆ«ntatie van uw organisatie (via uw website en jaarverslag) neem ik uitgebreide interviews af met een aantal personen op sleutelposities. Met de verkregen informatie uit deze interviews en de door u aangeleverde bedrijfsdocumenten, gaat de Cultuurstrateeg voor u aan de slag met het schrijven van uw unieke beleidsplan. U krijgt een eerste versie toegestuurd waarop u kunt reageren. Uw aanpassingen worden doorgevoerd. Dat leidt tot een tweede versie, waarop uw reactie wordt gewenst. Een laatste, derde versie is definitief.

Leiderschap
Soms is het nodig om terug te gaan naar de basis en even stil te staan of u nog op de goede weg bent. Als Cultuurstrateeg heb ik snel overzicht, signaleer ik knelpunten en ga ik samen met u aan de slag om ‘orde in de chaos’ te scheppen. Of zorg ik ervoor dat de gewenste aanpassing of vernieuwing wordt doorgevoerd, zodat u weer met een gerust hart verder kan.